Peter Westerling, mediator en coach


Werkervaring

Ondernemer
(1995 - 2012)
Diverse communicatiebedrijven opgezet en geleid. 

Mediator
(2012 - heden)
Jaarlijks behandel ik een 30-tal mediationzaken uiteenlopend van echtscheidingen tot ondernemersconflicten.
Vanuit de filosofie dat de oorzaak van de meeste conflicten ligt in verstoorde communicatie, lukt het om de meeste zaken tot een goed einde te brengen. Mediation heeft daarbij als grote voordeel dat beide partijen er een betre gevoel aan overhouden en er geen dure advocaten nodig zijn. Meestal komt de oplossing ook sneller dan bij juridische procedures.

Coach

(2014 - heden)
Ik begeleid met name ondernemers die beter willen omgaan met conflicten binnen hun eigen bedrijf/organisatie, maar soms ook met conflicten met externe partijen.

Nalatenschapscoach
(2016 - heden)
Na het overlijden van een dierbare ontstaan soms conflicten over de nalatenschap. Als nalatenschapscoach leidt ik dit proces -waarbij partijen vaak in een emotioneel moeilijke periode zitten- in goede banen. na het afscheid van een dierbaar familielid, kan de rest van de familie -zonder ruzie of wrok- verder.

Buurtbemiddelaar
(2017 - heden)
Als buurtbemiddelaar probeer ik kleine conflicten tussen buurtbewoners en/of buurtbeweoners en instanties op te lossen. Dit is een onbezoldigde functie. Cases worden aangedragen door wijkagenten en/of gemeenten.


www.deraadvanmediators.nl of www.conflictenmediator.nl